Perfect binnenklimaat door intelligente klimaatregeling in huis

Perfect binnenklimaat door intelligente klimaatregeling in huis

Het binnenklimaat heeft een grote invloed op onze gezondheid en onze prestaties. Of het nu gaat om een temperatuur van 18°C thuis in de slaapkamer of een aangename 20°C op kantoor om de concentratie te bevorderen; in een slimme woning kan je overal genieten van de perfecte temperatuur en dankzij individuele ruimteregeling gaat dat allemaal vanzelf! 

Verwarmingsregeling

De verwarmingsregeling van Loxone leert en weet wanneer de verwarming moet worden aangestuurd zodat de gewenste ruimtetemperatuur op het gewenste tijdstip wordt bereikt. Het enige wat je hoeft te doen is één keer te bepalen wanneer je welke temperatuur wilt, wanneer je aan- of afwezig bent … en de verwarmingsregeling zorgt voor de rest. Loxone bepaalt de exacte warmtebehoefte in de ruimtes en weet op welke momenten je aan- of afwezig bent. Wanneer er niemand aanwezig is, dan gaat het gebouw in spaarstand. Met de Miniserver kunnen alle verwarmingstypen ook direct worden aangestuurd. 

Voldoende frisse lucht

Naast de ideale temperaturen is voldoende frisse lucht essentieel voor ons welzijn en onze prestaties, thuis en op kantoor. Een met Loxone geautomatiseerd ventilatie regelingssysteem past zich niet alleen 100% aan je behoeften aan, het voorziet alle ruimtes betrouwbaar van verse lucht en in de zomer helpt het je ook om energie te besparen. Overdag wordt bijvoorbeeld de energie van de zon gebruikt om te verwarmen en ’s avonds de koele buitenlucht voor koeling.

Of het nu gaat om verwarming, koeling of ventilatie: de Loxone producten zorgen voor een optimaal ruimteklimaat en helpen je tegelijkertijd om energie te besparen. Vraag hier meer informatie aan en download de Smart Home brochure. 

Brochure over Perfect binnenklimaat door intelligente klimaatregeling in huis aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief