Altijd schone lucht in huis met een luchtzuiveraar

Altijd schone lucht in huis met een luchtzuiveraar

We weten allemaal dat zuivere lucht belangrijk is voor onze gezondheid en nu we nog meer tijd thuis doorbrengen dan gemiddeld is het essentieel dat de lucht binnen fris en gezond is. Drie of vier keer per dag vijf à tien minuten effectief luchten helpt ongezonde warme, vochtige lucht uit huis te verdrijven. Maar onderzoek heeft aangetoond dat we nog steeds vergeten om dagelijks onze ramen te openen. En dat terwijl onze gezondheid wordt beïnvloed door de hoeveelheid frisse lucht die we in onze huizen binnenlaten. Warme, muffe lucht kan zorgen voor hoofdpijn, vermoeidheid en minder energie. Naast goede ventilatie, is een luchtreiniger een toevoeging voor een goede luchtkwaliteit in onze dagelijkse leefomgeving

Bellaria by Falmec luchtreiniger. Zuivere lucht in huis in designlamp met led-verlichting #bellaria #luchtreiniger

Zuivere lucht door unieke technologie

Chemische reinigingsmiddelen en schadelijke stoffen, afkomstig van verwarmingssystemen, airconditioning en elektrische apparaten kunnen de kwaliteit van de lucht die we inademen drastisch verminderen. Bellaria is een luchtzuiveraar met unieke technologie, verborgen in een trendy designlamp. De luchtreiniger zorgt voor een gezonde balans in huis of op kantoor, dankzij het actieve ionisatiesysteem waardoor geurtjes en andere schadelijke stoffen verdwijnen. De werking van Bellaria vindt zijn oorsprong in de gepatenteerde E.Ion –technologie van Falmec, waarbij ionen in een zuivere atmosfeerachtige concentratie vrijkomen.

Design

Luchtreiniger in huis voor zuivere lucht. Bellaria by Falmec #luchtreiniger #luchtzuiveraar #bellaria

De luchtreiniger is gemaakt van mondgeblazen glas en verkrijgbaar in vier kleuren die geselecteerd zijn om in harmonie te zijn met alle inrichtingstrends en smaken: in de woonkamer, de keuken, op de werkplek, waar je maar wilt. Bovendien heeft Bellaria een tweevoudige functie, omdat het apparaat de lucht zuivert en omgevingsverlichting biedt met een ledlamp met instelbare intensiteit. De ‘luchtcontrole’ door Bellaria tijdens het zuiveringsproces vindt in totale stilte plaats. De lichtindicator meet de omgevingskwaliteit en laat verbetering zien door de geleidelijke verandering van de bladkleur (van geel naar groen).

Gecertificeerde uitvoering.


Bellaria luchtzuiveraar

Testen uitgevoerd door de University of Padova, Department of Molecular Medicine, hebben een aanzienlijke vermindering van de bacteriële belasting in de omgeving en een concrete vermindering van de mycotische belasting aangetoond als er een Bellaria aanwezig is. De testresultaten lieten een vermindering zien van 85% van de bacteriële belasting en een vermindering van 71% van de mycotische belasting in de omgeving. Zo herstelt de luchtreiniger de ideale ionenbalans die kenmerkend is voor zuivere lucht in een natuurlijke omgeving, waardoor het fysieke en psychologische welzijn van de mens binnenshuis wordt verbeterd. Download hier de Bellaria informatie brochure.

Meer weten over een gezond binnenklimaat? Lees hier verder

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP